CEFİ ŞARKI SÖYLEMEK BENİM ÖLÜM KALIM MESELEM…
Pamukkale Üniversitesi Müzik bölümü mezunu olan sahnelerin başarılı ismi Cefi, Yunanistan’da birçok popüler Yunan şarkıcıyla sahne ve single çalışmaları yaptı. İls vision Music çatısı altında söz ve müziği Utku Emen imzası taşıyan “Pavyon” isimli şarkısıyla sevenleriyle buluşan Cefi, müzik dünyasındaki tatlı rüzgarını estirmeye devam ediyor.
Aranjörlüğünü Taner Günüç’ün yaptığı Cefi yorumuyla “Pavyon” isimli esere sanatçı tarafından yapay zekâ ile klip çalışması yapılırken, bütün kurgu, yönetmenlik, renklendirmeyi kendisi tamamladı. Cefi için şarkı söylemenin sahne olmanın tamamen bir hayat felsefesi ve hayatında hiç başka hiçbir mesleğe dokunmadan sadece şarkı söyleyerek hayatın devam ettirdiğini, o yüzden şarkı söylemenin kendisi için bir ölüm kalım meselesi olduğunu vurguladı.
Cefi kendisini Türk ve Yunan kültürü ile harmanlanmış sinematik bir ses olarak nitelendirirken, günlük hayattaki Cefi ile sahnedeki Cefi çok farklı sahnede daha aktif enerji dolu bir insanken günlük hayatta daha sakin ağırbaşlı bir insanım ifadesinde bulundu.
CEFİ YORUMUYLA “Pavyon” KLİP LİNK





